Wij helpen u van
uw asbesthoudende
daken af

Heb ik recht op een subsidieregeling van de overheid?
Direct contact? ⁠⁠⁠06-41 176 007

Over ons

Remover
Het idee voor Remover ontstond in 2015 toen Dennis Kuijper en Gjalt Helfrich, beide werkzaam als asbestdeskundige en projectleider in het bouwmanagement, zich afvragen waarom er niet één totaalpakket is van A tot Z om de agrarische ondernemer te ontzorgen bij asbest verwijdering van hun asbestdaken. Er zijn asbestinventarisatie bureaus, asbestsanering bedrijven, subsidiebureaus en zonnepaneleninstallatie bedrijven, maar deze opereren allemaal los van elkaar. Dat zorgt voor veel uitzoekwerk en vraagt veel van het organiserende vermogen van de ondernemer. Dit is helemaal niet nodig, door het complete traject bij één organiserende partij onder te brengen wordt het project efficiënter en voordeliger. Daarom bundelen wij alles samen in één totaalpakket. Zodat de organisatie en al het uitzoekwerk bij ons komt te liggen en niet bij u als ondernemer. Eén project, één prijs, één aanspreekpunt.
Het team
Omdat geen klus hetzelfde is, kan er ook geen standaard aanpak zijn. Asbest verwijdering vraagt om maatwerk. Dit maatwerk leveren wij door een flexibele schil van samenwerkende partners om ons heen te organiseren. Bij iedere klus kunnen wij putten uit onze vaste pool van ervaring, kennis en kunde. Deze unieke aanpak maakt onze dienst veilig, voordelig en efficiënt voor u.
De toekomst
De ambities gaan verder dan verduurzamen van asbestdaken waarbij de kosten voor de ondernemer liggen. In de toekomst willen wij de ondernemer ook qua financiën ontzorgen. Door naar een ander verdienmodel te gaan waarbij de ondernemer geen investering vooraf hoeft te doen, maar de opbrengst van zonnepanelen het dak financiert.
Directie

Dennis Kuijper

Mijn stijl is aanpakken van overzicht tot in de kleinste details. Mijn brede interesse en het snel eigen maken van de processen en kennis, zorgen er voor dat ik me goed kan inleven in de behoefte van de opdrachtgever.

Gjalt Helfrich

Mijn manier van werken kenmerkt zich door denkend doen. Van idee naar vorm en van vorm naar realisatie. Altijd leveren van maatwerk, waarin in de belangen van de opdrachtgever continue centraal staan bij het realiseren van een goed advies.