Wij helpen u van
uw asbesthoudende
daken af

Heb ik recht op een subsidieregeling van de overheid?
Direct contact? 06- 42 417 657 of 06- 14 525 353

Hoe gaan wij te werk?

1

Asbestinventarisatie en dak inspectie

Nadat er opdracht is verstrekt wordt er een asbestinventarisatie en dak inspectie uitgevoerd, tevens wordt er gestart met het aanvragen van de subsidies waar u recht op heeft. Ook zorgen we voor alle benodigde vergunningen voor de sanering.

2

Volledige sanering met gecertificeerde partijen

In overleg met u starten we op het voor u meest efficiënte moment voor het saneren van het dak. We organiseren en voeren de volledige sanering uit met gecertifieerde partijen. Na de sanering komt een onafhankelijk partij beoordelen of de sanering goed en volledig is uitgevoerd, en vrijgegeven.

3

Installatie (golfplaten)dak

Na de sanering volgt het aanbrengen van een nieuw dak. In onze aanbieding houden wij rekening met een helemaal uit golfplaten bestaand dak, maar desgewenst kunnen wij dit in samenspraak met u wijzigen naar uw wensen.

4

Installatie PV zonnepanelen

Wij laten desgewenst een PV (zonnepanelen) installatie aanbrengen en aansluiten. Dit alles gaat in optimale afstemming en samenwerking, gelijktijdig aan het aanbrengen van uw nieuwe dak.

5

Oplevering

De uitgevoerde werkzaamheden worden met u nagelopen. De daar uitkomende aanvullingen of opmerkingen worden nog aangepast. Wanneer alles naar tevredenheid is volgt de oplevering.