Wij helpen u van
uw asbesthoudende
daken af

Heb ik recht op een subsidieregeling van de overheid?
Direct contact? ⁠⁠⁠0641176007

Asbest verwijderen?

Heeft u een schuur met een golfplaten dak en vermoedt u dat deze golfplaten asbest bevatten? RemoveR helpt u uw asbest te verwijderen. Wij voeren uw asbestsanering uit, van asbest inventarisatie tot een nieuw dak en indien gewenst plaatsen wij direct zonnepanelen. Ook regelen wij voor u de gehele subsidieaanvraag. Bent u geïnteresseerd en wilt u weten hoeveel asbest verwijderen u gaat kosten? Vul dan de rekenmodule hieronder in en ontvang geheel vrijblijvend een transparante offerte. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen om een op maat gemaakte offerte te ontvangen.

 

Vanaf 2024 worden asbestdaken in Nederland verboden. Dit betekent dat eigenaren van gebouwen met asbesthoudende dakbedekking, deze voor die tijd moeten laten verwijderen. Dit verbod geldt voor alle asbestdaken die in contact staan met de buitenlucht, zoals daken met golfplaten en dakleien. De reden waarom de overheid asbestdaken verbiedt, is omdat deze daken verweren in de buitenlucht, waardoor asbestvezels vrijkomen. Het inademen daarvan kan schadelijk zijn voor de gezondheid van mens en dier.

Gezondheidsrisico’s van asbest

 

Maar er zijn nog meer redenen waarom u het asbestdak zou moeten vervangen. Asbestdaken brengen risico’s, met daarbij horende kosten met zich mee.

10 redenen waarom u uw asbestdak moet laten vervangen

 

Eigenaren van asbestdaken zijn zelf verantwoordelijk voor het verwijderen van asbest. Om eigenaren tegemoet te komen heeft de overheid verschillende subsidieregelingen beschikbaar gesteld.

Subsidieregelingen asbestverwijdering

 

Kortom, er komt nogal wat kijken bij het verwijderen van asbest. Onder andere asbest sanering, asbest verwijderen, subsidie bij asbestverwijdering en het eventueel plaatsen van een nieuw dak met of zonder zonnepanelen. Het is daarom wel zo prettig om samen te werken met een professionele partij, die alle aspecten rondom het verwijderen van asbest op zich neemt. RemoveR ontzorgt. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Samen bekijken we hoe we u verder kunnen helpen.

Proefberekening maken

Wat zijn de afmetingen van uw stal? (1 van 3)

Lengte van de stal

Meet de langste zijde in meters van uw stal. Dit is gelijk aan de lengterichting van de nok.


Breedte van de stal

Meet de afstand tussen de nok en de goot. Deze waarde maal 2, mits beide zijden gelijk zijn.


Lengte van de nok

Meet de lengte van de nok in meters. Is de nok gelijk aan de lengte of breedte van de stal,
neem die waarde in meters over. Is de nok niet van asbest vul dan de waarde 0 in.


Lengte van de goot

Meet de lengte van de goot in meters rondom de gehele stal. Is de goot niet van asbest, of
niet aanwezig, vul dan de waarde 0 in.